Conceptstore

Een beetje thuiskomen

Op een koude winteravond genieten van een kop thee of koffie in een warm interieur. Je neervlijen tussen geurende bloemen. Dat is het ultieme gevoel van thuiskomen en de essentie van Les Garçons de Malines, conceptstore met een ziel. Beleef onze eigenzinnige wereld waar geuren en kleuren harmonisch samenvloeien. Treed binnen in een eclectische mix van antiek, kunst en hedendaags design. En geniet met al je zintuigen. Onze bloemen (en planten) zijn van de minder voor de hand liggende soorten. Maar kom ze vooral zelf bewonderen, ruiken, voelen, …

“Bijzondere bloemen en planten en
dingen die je elders niet zomaar vindt!”

JELA ILLEGEMS

Unieke en duurzame stukken

Wat kies je zelf? De neutrale Scandinavische stijl of een antiek interieur met moderne twist? Onze winkel vertelt het verhaal van wie wij zijn als mens. Ontdek onze interieurstukken van de betere merken zorgvuldig geselecteerd volgens ons buikgevoel. Want esthetiek, dat gaat over gevoel & emotie. Alle stukken zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Elke keer anders

Bij Les Garçons de Malines begin je elke keer weer aan een ontdekkingsreis, want de collectie wijzigt regelmatig. Zo blijft het boeiend voor onszelf en jou als bezoeker. Beschouw onze conceptstore dus gerust als een dynamisch decor.